Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vi tänder ljus på internationella barncancerdagen

2021-02-15

På Ahlsell tänker vi på Barncancerfonden varje dag, men just nu lite extra mycket. Idag, den 15 februari, är det nämligen internationella barncancerdagen. Då uppmärksammas barn med cancer världen över. Som stolt huvudsponsor vill vi gärna vara med och dela ordet.

I Sverige tänder vi ljus varje år den 15 februari för alla barn som någon gång drabbats av cancer och för att sätta ljuset på barncancerfrågan. På Barncancerfondens hemsida kan du tryggt delta i en digital ljusmanifestation där över 30 000 ljus redan brinner.

Tänd ett ljus du med på ljus.barncancerfonden.se!

Barncancer i Sverige – och i världen

Varje dag insjuknar ett barn i Sverige i cancer. Cirka 85 procent av barnen överlever. I världen drabbas cirka 300 000 barn (0-18 år) varje år, men långt ifrån alla dessa barn har tillgång till den behandling som krävs för att bota sjukdomen. Genom att sprida forskningsresultat och öka kunskapen om barncancer bidrar vi till att fler kan överleva.

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn! Swisha gärna en gåva till Barncancerfonden, 90 20 900.

Tillsammans i kampen mot barncancer

Vi engagerade oss på flera olika sätt under förra året. Allt från att feltryckta kläder fick en andra chans i Karlskrona till att vi under september som är internationella barncancermånaden gick 502 GåVasor (4518 mil) för att samla in pengar till fonden. Ni kunder köpte också reflexer till er själva och kollegor. Genom allt detta bidrar vi, våra medarbetare och du som kund regelbundet till att Barncancerfonden kan fortsätta bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.