Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vår byggdivision går in i nordiskt samarbete med Peab

2021-02-17

Vi har inlett det nya året med att presentera flera nya avtal med landets stora byggkunder, däribland Peab som nu går över till ett nordiskt avtal.

Peab förlänger avtalet som omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, beslag och personligt skydd. Att det nu även inkluderar Peabs alla företag i Norge ger avtalet en helt ny dimension och öppnar upp för många intressanta möjligheter.

- Vi är både stolta och glada över att ha fått Peabs förtroende att utveckla deras affär både i Sverige och Norge. Avtalet är unikt för Ahlsells byggdivision och vi ser fram emot det nordiska samarbetet som kommer att knyta oss ännu närmare varandra, säger Jörgen Setterstig, KAM bygg på Ahlsell och ansvarig för det nordiska avtalet med Peab.

Samarbete mellan nordiska samhällsbyggare

Bakom det nya avtalet med Peab ligger ett gediget arbete där många faktorer har utvärderats, bland annat vårt arbete med miljö och hållbarhet, teknisk support och säljstöd, digitala verktyg, leveranssäkerhet och givetvis även prisnivåer.

- Vårt utökade samarbete med Ahlsell är i led med vårt arbete att ytterligare tydliggöra och förstärka oss som nordisk samhällsbyggare. Det gör att vi kan optimera och styra sortimentet framåt med viktiga aspekter som stort produktsortiment, bra priser och hög kvalitet med fortsatt fokus på miljö och hållbarhetsfrågor. Att vi har mycket god erfarenhet av vårt samarbete med Ahlsell i Sverige, gör att det känns som ett naturligt steg att övergå till ett nordiskt avtal, säger Sandra Sundell, nordisk kategorichef på Peab.

På bilden ovan till höger: Mikael Arvered, divisionschef inom bygg på Ahlsell.

Satsning på byggmaterial, beslag, plåt och ventilation

Vi har ambitiösa mål och tar nu nästa steg i arbetet med att ytterligare förbättra erbjudandet för Peab och sina övriga byggkunder. Med en fortsatt byggmaterialsatsning, ett ännu större fokus på beslagsaffären och en storsatsning inom plåt och ventilation, kommer vi att bli än mer relevanta framöver.

- Vår målsättning är att förenkla hantverkarens vardag genom effektiv logistik och möjligheten att hitta allt man behöver till sin verksamhet på ett och samma ställe. Att vi genom nya avtal nu får Peabs och andra stora byggkunders förtroende, visar att i är på rätt väg. Möjligheten att få arbeta nära våra kunder ger oss kunskap om utmaningar i vardagen, vilket sporrar oss att utvecklas ytterligare, säger Mikael Arvered, divisionschef bygg.

 

Läs mer om vårt erbjudande inom bygg här

Bygg Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.