Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Effekter och åtgärder med anledning av Coronaviruset, COVID-19

2020-11-17

Bästa kund och samarbetspartner,

I dessa föränderliga tider är det svårt att uttala sig om framtiden. Men vad som är säkert är att vi kommer att göra vårt allra bästa för att fortsätta både stötta din verksamhet men också tillsammans med dig fortsätta driva en mer hållbar utvecklingen.

Vår verksamhet och våra butiker är fortsatt igång med full bemanning. Vi fortsätter att följa de direktiv som Folkhälsomyndigheten ger ut. Vi kommer också att fortsätta med de åtgärder som vi infört som till exempel extra städning, avståndsmarkeringar samt inställd frukost. Våra medarbetare är tillgängliga som vanligt om än mer digitalt. Vår ambition är att upprätthålla alla möten även om de sker via telefon eller Teams.

Fortsatt god tillgängligheten på produkter inom alla våra sortiment. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra varuförsörjningen. Det är endast på vissa utvalda skyddsartiklar såsom andningsskydd och handsprit det fortsatt råder viss störning i leveransen.

Handla ”beröringsfritt” via vår webb eller våra flexibla leveranslösningar. Via tjänsten ”Hämta i butik” plockar vi ihop material åt dig som kund i butiken för snabb avhämtning, även utanför dörren om du så önskar. På vissa orter kan vi dessutom erbjuda expressleveranser direkt till din arbetsplats. Vi har också en bred portfölj av flexibla förrådslösningar, där lagret flyttar närmare arbetsplatsen.

Vårt jobb är att göra ditt enklare!


Claes Seldeby
VD, Ahlsell Sverige AB

 

Ahlsell finns där människor bor arbetar och lever sina liv

Som ledande distributör driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.